Αρχείο Ομάδας Νάμα

αρχική | νέα & κριτικές | Αρχείο Ομάδας Νάμα
Επιλέξτε κατηγορία
Επιλέξτε μήνα/μέρα
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Ο Γάμος

Ο Γάμος

Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η παράσταση της Ομάδας Νάμα «Ο Γάμος» που σκηνοθετεί η Ελένη Σκότη με τη συνεργασία και την εικαστική επιμέλεια του Γιώργου Χατζηνικολάου. Ο Μάριος Ποντίκας, ένας εκ των κορυφαίων του μεταπολιτευτικού «ρεαλιστικού νεοελληνικού θεάτρου», εμπιστεύτηκε το επίκαιρο όσο και συναταρακτικό έργο του στην Ομάδα Νάμα, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Επί Κολωνώ μόλις λίγες μέρες πριν φύγει από κοντά μας, το φθινόπωρο του 2022.

Διαβάστε Περισσότερα
ο Γάμος Ι 1ος χρόνος

ο Γάμος Ι 1ος χρόνος

Ο Μάριος Ποντίκας, πριν φύγει από κοντά μας, εμπιστεύτηκε στην Ομάδα Νάμα το έργο του «Ο Γάμος» που σκηνοθετεί η Ελένη Σκότη με τη συνεργασία και την εικαστική επιμέλεια του Γιώργου Χατζηνικολάου. Μια νεαρή κοπέλα βιάζεται και ό,τι ακολουθεί είναι οι αλλεπάλληλοι «βιασμοί» της από την οικογένεια, την κοινωνία, τους εκπροσώπους της δικαιοσύνης στη δίκη του βιαστή της.

Ερμηνεύουν: Ηλίας Βαλάσης, Στέλιος Δημόπουλος, Μαρία Κάτσενου, Αθανασία Κουρκάκη, Μέγκυ Σούλι

Διαβάστε Περισσότερα
Στέλιος Κασόνγκο

Στέλιος Κασόνγκο

Το Επί Κολωνώ παρουσιάζει την παράσταση “Στέλιος Κασόνγκο” του Γιώργου Χατζηνικολάου σε σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη.

Η νέα παράσταση της Ομάδας Νάμα είναι ένα δικό της καλλιτεχνικό δημιούργημα, από την έρευνα και το κείμενο έως το τελικό ανέβασμά της επί σκηνής. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου στη Κεντρική Σκηνή.

Ερμηνεύουν: Σαμουήλ Ακίνολα, Τζίνη Παπαδόπουλου, Άγης Εμμανουήλ, Πάρης Σκαρτσολιάς
Στους μουσικούς αυτοσχεδιασμούς και την εκτέλεση επί σκηνής ο Σαμουήλ Ακίνολα και ο Πάρης Σκαρτσολιάς, Φωνή Τζίνη Παπαδοπούλου

Διαβάστε Περισσότερα