2023 - 2024

Επιλέξτε κατηγορία
Επιλέξτε μήνα/μέρα
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Ο Συνεργός

Ο Συνεργός

Μετά την θερμή ανταπόκριση κοινού και κριτικών, η παράσταση «Ο Συνεργός» σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώργου Χριστοδούλου επιστρέφει από τις 9 Μαρτίου στο Επί Κολωνώ για ένα νέο κύκλο παραστάσεων.

Ερμηνεύουν: Ηλίας Βαλάσης, Στέλιος Δημόπουλος, Μαρία Κάτσενου, Αθανασία Κουρκάκη, Ελωρίς Αλπανίδου

Ερμηνεύουν: (με αλφαβητική σειρά):
Ελωρίς Αλπανίδου, Ηλίας Βαλάσης, Στέλιος Δημόπουλος, Μαρία Κάτσενου, Αθανασία Κουρκάκη.

Διαβάστε Περισσότερα
Ο Γάμος

Ο Γάμος

Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η παράσταση της Ομάδας Νάμα «Ο Γάμος» που σκηνοθετεί η Ελένη Σκότη με τη συνεργασία και την εικαστική επιμέλεια του Γιώργου Χατζηνικολάου. Ο Μάριος Ποντίκας, ένας εκ των κορυφαίων του μεταπολιτευτικού «ρεαλιστικού νεοελληνικού θεάτρου», εμπιστεύτηκε το επίκαιρο όσο και συναταρακτικό έργο του στην Ομάδα Νάμα, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Επί Κολωνώ μόλις λίγες μέρες πριν φύγει από κοντά μας, το φθινόπωρο του 2022.

Διαβάστε Περισσότερα
Στέλιος Κασόνγκο

Στέλιος Κασόνγκο

Το Επί Κολωνώ παρουσιάζει την παράσταση “Στέλιος Κασόνγκο” του Γιώργου Χατζηνικολάου σε σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη.

Η νέα παράσταση της Ομάδας Νάμα είναι ένα δικό της καλλιτεχνικό δημιούργημα, από την έρευνα και το κείμενο έως το τελικό ανέβασμά της επί σκηνής. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου στη Κεντρική Σκηνή.

Ερμηνεύουν: Σαμουήλ Ακίνολα, Τζίνη Παπαδόπουλου, Άγης Εμμανουήλ, Πάρης Σκαρτσολιάς
Στους μουσικούς αυτοσχεδιασμούς και την εκτέλεση επί σκηνής ο Σαμουήλ Ακίνολα και ο Πάρης Σκαρτσολιάς, Φωνή Τζίνη Παπαδοπούλου

Διαβάστε Περισσότερα
Τάο I 2ος χρόνος

Τάο I 2ος χρόνος

Συνεχίζεται για 2η χρονιά η παράσταση «Τάο» του Γιώργου Καφετζόπουλου σε σκηνοθεσία Δανάης Σπηλιώτη. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου στη Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο, ανέκδοτο ελληνικό θεατρικό έργο. Μια σκοτεινή, άγρια κωμωδία, με εξωφρενικούς διαλόγους και έναν ρυθμό που ανεβαίνει μαζί με το καρδιοχτύπι του θεατή.

Ερμηνεύουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Γιώργος Καφετζόπουλος

Διαβάστε Περισσότερα
Scarmface

Scarmface

Το Επί Κολωνώ παρουσιάζει στην Κεντρική Σκηνή την παράσταση “Scarmface” η οποία ξεχώρισε κατά την περσινή χειμερινή θεατρική σεζόν και επανέρχεται ακόμα πιο δυναμική και πιο μυστηριώδης!

Ερμηνεύουν: Johnny O, Γιώργος Ντούσης, Αλέξης Βιδαλάκης, Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Καζής, Εύη Κολιούλη, Χριστίνα Δενδρινού

Διαβάστε Περισσότερα
Μονόκερως

Μονόκερως

Η παράσταση Μονόκερως παρουσιάζεται στο ΜΠΙΖΖΖ….! Ξεχώρισαν, χειροκροτήθηκαν και ανεβαίνουν και πάλι επί σκηνής! Το θέατρο Επί Κολωνώ, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό στο θεατρικό τοπίο παρουσιάζει 4 από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens 2023.

Διαβάστε Περισσότερα
βάιζα {ΕΤΥΜ. αρβαν. < κορίτσι, κόρη}

βάιζα {ΕΤΥΜ. αρβαν. < κορίτσι, κόρη}

Η παράσταση βάιζα {ΕΤΥΜ. αρβαν. < κορίτσι, κόρη} παρουσιάζεται στο ΜΠΙΖΖΖ....! Ξεχώρισαν, χειροκροτήθηκαν και ανεβαίνουν και πάλι επί σκηνής! Το θέατρο Επί Κολωνώ, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό στο θεατρικό τοπίο παρουσιάζει 4 από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens 2023.

Διαβάστε Περισσότερα
γυναία γραφ-Οίδα

γυναία γραφ-Οίδα

Η παράσταση γυναία γραφ-Οίδα παρουσιάζεται στο ΜΠΙΖΖΖ….! Ξεχώρισαν, χειροκροτήθηκαν και ανεβαίνουν και πάλι επί σκηνής! Το θέατρο Επί Κολωνώ, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό στο θεατρικό τοπίο παρουσιάζει 4 από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens 2023.

Διαβάστε Περισσότερα
Goldfish

Goldfish

Η παράσταση Goldfish παρουσιάζεται στο ΜΠΙΖΖΖ….! Ξεχώρισαν, χειροκροτήθηκαν και ανεβαίνουν και πάλι επί σκηνής! Το θέατρο Επί Κολωνώ, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό στο θεατρικό τοπίο παρουσιάζει 4 από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens 2023.

Διαβάστε Περισσότερα