Η παντομιμική παράσταση του Johnny O επιστρέφει το φθινόπωρο

23 Σεπ, 2023 | @, άρθρα

Η παντομιμική παράσταση του Johnny O επιστρέφει το φθινόπωρο

23 Σεπ, 2023 | @, άρθρα

Σε νέο χώρο και συγκεκριμένα στο θέατρο Επί Κολωνώ επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά η εμπνευσμένη από τη χρυσή εποχή του βωβού κινηματογράφου παράσταση.

Επιστρέφει η σατιρική παντομιμική παράσταση Scarmface της ομάδας ομάδα Splish Splash, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Johnny O, κάνοντας πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου Επί Κολωνώ, ακόμα πιο δυναμική και πιο μυστηριώδης. Η παράσταση αφορά τον Τόνι Κάζο, ένα νεαρό Σικελό, που με τις ευλογίες της μητέρας του θα μπλεχτεί στα πλοκάμια της Μαφίας, με μόνο σκοπό να γίνει αρχηγός της. Η αλαζονεία του και ένα σημάδι αρκεί για να φέρει την καταστροφή και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών αρχίζει.

​​​​​Ο Johnny O, εμπνευσμένος από τη χρυσή εποχή του βωβού κινηματογράφου και την πρωτότυπη ταινία “Ο σημαδεμένος” του 1932, παρουσιάζει μια παράσταση με πρωτότυπο σενάριο, δίνοντας έμφαση στη σωματική κίνηση, την έκφραση και όχι στο λόγο. Πρωτότυπα δισδιάστατα σκηνικά, κοστούμια και μουσική εποχής, αναπαριστούν μοναδικά τη συγκλονιστική κινηματογραφική ιστορία που όλοι αγαπήσαμε, σε μια καταιγιστική θεατρική εμπειρία.

Επι σκηνής ανεβαίνουν οι ηθοποιοί Johnny O, Γιώργος Ντούσης, Αλέξης Βιδαλάκης, Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Καζής, Εύη Κολιούλη, Χριστίνα Δενδρινού.

Προπώληση εισιτηρίων από το more.com 

Πηγή: ATHINORAMA TEAM, 11/09/2023 

Μαρία Αναματερού