Παραστάσεις 23-24 Ι Προσφορά προπώλησης 10€

18 Σεπ, 2023 | @, ανακοινώσεις

Παραστάσεις 23-24 Ι Προσφορά προπώλησης 10€

18 Σεπ, 2023 | @, ανακοινώσεις

 

Μέχρι 30/9 μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τις παραστάσεις που κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο

 

«Στέλιος Κασόνγκο» του Γιώργου Χατζηνικολάου I από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

από την Ομάδα Νάμα σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη 

Το Επί Κολωνώ παρουσιάζει την παράσταση «Στέλιος Κασόνγκο» του Γιώργου Χατζηνικολάου σε σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη. Η νέα παράσταση της Ομάδας Νάμα είναι ένα δικό της καλλιτεχνικό δημιούργημα, από την έρευνα και το κείμενο έως το τελικό ανέβασμά της επί σκηνής. Πρόκειται για ένα κοινωνικό δράμα με πλοκή, ανατροπές, πικρό χιούμορ και στοιχεία κινηματογραφικού ρεαλισμού. Το κείμενο του έργου «Στέλιος Κασόνγκο» έγραψε ο Γιώργος Χατζηνικολάου μετά από έρευνα όλης της ομάδας με την ουσιαστική συμβολή του Σαμουήλ Ακίνολα, στα προβλήματα της μαύρης κοινότητας στην Αθήνα. Ο ρόλος του Στέλιου Κασόνγκο είναι εμπνευσμένος από τα βιογραφικά στοιχεία και τις εμπειρίες του Σ. Ακίνολα.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Σαμουήλ Ακίνολα, Τζίνη Παπαδόπουλου, Άγης Εμμανουήλ, Πάρης Σκαρτσολιάς
Στους μουσικούς αυτοσχεδιασμούς και την εκτέλεση επί σκηνής ο Σαμουήλ Ακίνολα και ο Πάρης Σκαρτσολιάς, Φωνή Τζίνη Παπαδοπούλου

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 10€ Ι ΕΩΣ 30/9

 

«Γάμος» του Μάριου Ποντίκα I από την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

από την Ομάδα Νάμα σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη

Συνεχίζεται για 2η χρονιά η παράσταση «Γάμος» του Μάριου Ποντίκα από την Ομάδα Νάμα σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη και καλλιτεχνική επιμέλεια Γιώργου Χατζηνικολάου. Μια νεαρή κοπέλα βιάζεται και ό,τι ακολουθεί είναι οι αλλεπάλληλοι «βιασμοί» της από την οικογένεια, την κοινωνία, τους εκπροσώπους της δικαιοσύνης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: (με αλφαβητική σειρά)
Ηλίας Βαλάσης, Στέλιος Δημόπουλος, Μαρία Κάτσενου, Αθανασία Κουρκάκη, Ελωρίς Αλπανίδου

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 10€ Ι ΕΩΣ 30/9

 

«Τάο» του Γιώργου Καφετζόπουλου I από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

σε σκηνοθεσία Δανάης Σπηλιώτη

Συνεχίζεται για 2η χρονιά η παράσταση «Τάο» του Γιώργου Καφετζόπουλου σε σκηνοθεσία Δανάης Σπηλιώτη. Στο σαλόνι του πρώην αρχιμαφιόζου Ανδρέα Καραμούτσου, ο γιος του Γιάννης στα όρια της απελπισίας προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του να τον βοηθήσει να ανέβει στην ιεραρχία της νύχτας. Γιος και πατέρας θα συναντήσουν τον Μωυσίδη, τον νέο βασιλιά της νύχτας. Τρεις γκάνγκστερ σε ένα σαλόνι: ένας ξοφλημένος αρχιμαφιόζος, ο ανεξέλεγκτος γιος του και ο νέος βαρόνος της νύχτας που έρχεται να επιβάλει την τάξη. Αθήνα 2022. Ένα σύγχρονο, ανέκδοτο ελληνικό θεατρικό έργο. Μια σκοτεινή, άγρια κωμωδία, με εξωφρενικούς διαλόγους και έναν ρυθμό που ανεβαίνει μαζί με το καρδιοχτύπι του θεατή.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Αντώνης Καφετζόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Γιώργος Καφετζόπουλος

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 10€ Ι ΕΩΣ 30/9

 

«Scarmface» σε κείμενο & σκηνοθεσία του Johnny O I από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 

Το Επί Κολωνώ παρουσιάζει στη Κεντρική Σκηνή την παράσταση «Scarmface» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Johnny O η οποία ξεχώρισε κατά την περσινή χειμερινή θεατρική σεζόν.
Ο Johnny O, εμπνευσμένος από τη χρυσή εποχή του βωβού κινηματογράφου και την πρωτότυπη ταινία «Ο Σημαδεμένος» του 1932, παρουσιάζει μια σατιρική παντομιμική παράσταση, με πρωτότυπο σενάριο, δίνοντας έμφαση στη σωματική κίνηση, την έκφραση και όχι στο λόγο. Πρωτότυπα δισδιάστατα σκηνικά, κοστούμια και μουσική εποχής, αναπαριστούν μοναδικά τη συγκλονιστική κινηματογραφική ιστορία που όλοι αγαπήσαμε, σε μια καταιγιστική θεατρική εμπειρία.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Toni Cazzo: Johnny O, Pippo / Εκτελεστής: Γιώργος Ντούσης, Giuseppe: Αλέξης Βιδαλάκης, Betty: Μαρία Μπαλούτσου, Μπάτσος / Μπράβος / Lucchese: Βασίλης Καζής, Μάνα Toni: Εύη Κολιούλη, Αδερφή Toni: Χριστίνα Δενδρινού

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 10€ Ι ΕΩΣ 30/9

Η αγορά των εισιτηρίων με την προσφορά γίνεται online από το more.com ή από το ταμείο του θεάτρου

Μαρία Αναματερού