Κεντρική Σκηνή

αρχική | νέα & κριτικές | Κεντρική Σκηνή
Επιλέξτε κατηγορία
Επιλέξτε μήνα/μέρα
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Ο Συνεργός

Ο Συνεργός

Μετά την θερμή ανταπόκριση κοινού και κριτικών, η παράσταση «Ο Συνεργός» σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώργου Χριστοδούλου επιστρέφει από τις 9 Μαρτίου στο Επί Κολωνώ για ένα νέο κύκλο παραστάσεων.

Ερμηνεύουν: Ηλίας Βαλάσης, Στέλιος Δημόπουλος, Μαρία Κάτσενου, Αθανασία Κουρκάκη, Ελωρίς Αλπανίδου

Ερμηνεύουν: (με αλφαβητική σειρά):
Ελωρίς Αλπανίδου, Ηλίας Βαλάσης, Στέλιος Δημόπουλος, Μαρία Κάτσενου, Αθανασία Κουρκάκη.

Διαβάστε Περισσότερα
Ο Γάμος

Ο Γάμος

Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η παράσταση της Ομάδας Νάμα «Ο Γάμος» που σκηνοθετεί η Ελένη Σκότη με τη συνεργασία και την εικαστική επιμέλεια του Γιώργου Χατζηνικολάου. Ο Μάριος Ποντίκας, ένας εκ των κορυφαίων του μεταπολιτευτικού «ρεαλιστικού νεοελληνικού θεάτρου», εμπιστεύτηκε το επίκαιρο όσο και συναταρακτικό έργο του στην Ομάδα Νάμα, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Επί Κολωνώ μόλις λίγες μέρες πριν φύγει από κοντά μας, το φθινόπωρο του 2022.

Διαβάστε Περισσότερα
ο Γάμος Ι 1ος χρόνος

ο Γάμος Ι 1ος χρόνος

Ο Μάριος Ποντίκας, πριν φύγει από κοντά μας, εμπιστεύτηκε στην Ομάδα Νάμα το έργο του «Ο Γάμος» που σκηνοθετεί η Ελένη Σκότη με τη συνεργασία και την εικαστική επιμέλεια του Γιώργου Χατζηνικολάου. Μια νεαρή κοπέλα βιάζεται και ό,τι ακολουθεί είναι οι αλλεπάλληλοι «βιασμοί» της από την οικογένεια, την κοινωνία, τους εκπροσώπους της δικαιοσύνης στη δίκη του βιαστή της.

Ερμηνεύουν: Ηλίας Βαλάσης, Στέλιος Δημόπουλος, Μαρία Κάτσενου, Αθανασία Κουρκάκη, Μέγκυ Σούλι

Διαβάστε Περισσότερα
Μονόκερως

Μονόκερως

Η παράσταση Μονόκερως παρουσιάζεται στο ΜΠΙΖΖΖ….! Ξεχώρισαν, χειροκροτήθηκαν και ανεβαίνουν και πάλι επί σκηνής! Το θέατρο Επί Κολωνώ, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό στο θεατρικό τοπίο παρουσιάζει 4 από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens 2023.

Διαβάστε Περισσότερα
βάιζα {ΕΤΥΜ. αρβαν. < κορίτσι, κόρη}

βάιζα {ΕΤΥΜ. αρβαν. < κορίτσι, κόρη}

Η παράσταση βάιζα {ΕΤΥΜ. αρβαν. < κορίτσι, κόρη} παρουσιάζεται στο ΜΠΙΖΖΖ....! Ξεχώρισαν, χειροκροτήθηκαν και ανεβαίνουν και πάλι επί σκηνής! Το θέατρο Επί Κολωνώ, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό στο θεατρικό τοπίο παρουσιάζει 4 από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens 2023.

Διαβάστε Περισσότερα
γυναία γραφ-Οίδα

γυναία γραφ-Οίδα

Η παράσταση γυναία γραφ-Οίδα παρουσιάζεται στο ΜΠΙΖΖΖ….! Ξεχώρισαν, χειροκροτήθηκαν και ανεβαίνουν και πάλι επί σκηνής! Το θέατρο Επί Κολωνώ, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό στο θεατρικό τοπίο παρουσιάζει 4 από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens 2023.

Διαβάστε Περισσότερα
Goldfish

Goldfish

Η παράσταση Goldfish παρουσιάζεται στο ΜΠΙΖΖΖ….! Ξεχώρισαν, χειροκροτήθηκαν και ανεβαίνουν και πάλι επί σκηνής! Το θέατρο Επί Κολωνώ, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό στο θεατρικό τοπίο παρουσιάζει 4 από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens 2023.

Διαβάστε Περισσότερα