Θέατρο θέατρο
& παιδί
Μουσική Εικαστικά Σεμινάρια οι Χώροι Ομάδα ΝΑΜΑ
 
 

βρίσκεστε εδώ: αρχική > ΔΤ off-off Athens

 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1
0 Φεβρουαρίου 2022

 

OFF-OFF ATHENS no 12
 

Ανανέωση της ετήσιας συνάντησης
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2022

Το Off Off Athens επιστρέφει! Το νούμερο 12 χρειάστηκε να περιμένει λίγο παραπάνω όμως το πιο αδέσμευτο και πλουραλιστικό φεστιβάλ της πόλης δίνει ραντεβού με τους δημιουργούς για τον Ιούνιο του 2022.

 Λίγα λόγια για το φεστιβάλ

Το θεατρικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ απευθύνεται σε νέα θεατρικά σχήματα και έχει δώσει βήμα σε μια σειρά νέων δημιουργών χωρίς δεσμεύσεις είδους, φόρμας και θεματικής. Από το καλοκαίρι του 2008 και την πρώτη του διοργάνωση παραπάνω από 32000 θεατές έχουν παρακολουθήσει τη δουλειά 300 ομάδων και 2300 καλλιτεχνών.

Στόχος του Off Off Athens είναι, υιοθετώντας έναν χαρακτήρα showcase ανοιχτού στο κοινό,  να δώσει την ευκαιρία σε νέες ομάδες και καλλιτέχνες να δείξουν τη δουλειά τους, να μπορέσουν να εκφραστούν χωρίς το άγχος της επιλογής, της διάκρισης και του ταμείου και ταυτόχρονα να συμμετάσχουν σε έναν δημιουργικό διάλογο ανταλλαγής και ελεύθερης έκφρασης.

Ειδικά σε μία περίοδο που οι ευκαιρίες για τους νέους καλλιτέχνες είναι - λόγω της πανδημίας και των αποτελεσμάτων της - περιορισμένες έως ανύπαρκτες, η ύπαρξη του Off Off Athens γίνεται περισσότερο απαραίτητη και η πραγματοποίησή του πιο επιτακτική. Στο ανεξάρτητο αυτό φεστιβάλ που λειτουργεί ως ένας πυρήνας πειραματισμού και νέων προτάσεων όλες οι ομάδες έχουν την ευκαιρία που τους αξίζει για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με αυστηρά επαγγελματικούς όρους.

Το Φεστιβάλ διαθέτει χώρο, τεχνική υποστήριξη και επικοινωνία για τις παραστάσεις. Κάθε χρόνο παραστάσεις που διακρίνονται διερευνάται η δυνατότητα ένταξής τους στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.  

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1)    Υποβολή πρότασης με ένα πλήρες καλλιτεχνικό σκεπτικό.
2)
    Οι ομάδες να αποτελούνται ως επί το πλείστον από επαγγελματίες του χώρου ή σπουδαστές δραματικών σχολών. Δεκτές επίσης ερασιτεχνικές ομάδες με σχετική εμπειρία.

3)
    Ελεύθερος αριθμός ηθοποιών επί σκηνής
4)    Διάρκεια παράστασης έως 70 λεπτά.
5)
    Η προτεινόμενη παράσταση πρέπει να μην έχει παρουσιαστεί σε άλλο χώρο προ του Φεστιβάλ.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι
μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του θεάτρου 210 5138067
 

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους συμμετέχοντες γίνεται γραπτώς στο email του θεάτρου xkolono@otenet.gr

Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν μέχρι την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

 

 

Πληροφορίες: Επί Κολωνώ, 210 5138067

μπορείτε να περιηγηθείτε προηγούμενες σελίδες της διοργάνωσης με ένα κλικ εδώ

 

Copyright 2005 Epikolono theatre. All rights reserved - Terms and Conditions - Designed by MOZAIK
συμμετοχή στο
design και τελική επιμέλεια από τον Γιώργο Χατζηνικολάου