Θέατρο θέατρο
& παιδί
Μουσική Εικαστικά Σεμινάρια οι Χώροι Ομάδα ΝΑΜΑ
 
 

βρίσκεστε εδώ: αρχική > ΔΤ off-off Athens

 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
15 Ιανουαρίου 2021

 

ΝΕΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ 12ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Αναβολή του 12ου OFF-OFF ATHENS
για μία ακόμη χρονιά!

Ανανέωση της ετήσιας συνάντησης
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2022

Το Φεστιβάλ Νέων Θεατρικών Ομάδων off-off Athens στο Επί Κολωνώ, λόγω των εκτάκτων συνθηκών της πανδημίας δεν θα μπορέσει δυστυχώς να πραγματοποιηθεί ούτε φέτος. Από τώρα ανακοινώνεται ότι το δωδέκατο φεστιβάλ φιλοδοξούμε να το πραγματοποιήσουμε το καλοκαίρι του 2022 και όπως κάθε χρόνο θα λάβει χώρα στο Επί Κολωνώ κατά τον μήνα Ιούνιο. Η παραλαβή των αιτήσεων συμμετοχής θα αρχίσει πλέον τον Μάρτιο του 2022, αλλά για την ακριβή ημερομηνία θα υπάρξει νέα ανακοίνωση τον Ιανουάριο του νέου έτους. Ελπίζουμε φέτος τα πράγματα να εξελιχτούν ευνοϊκότερα.

 Λίγα λόγια για το φεστιβάλ

Παραφράζοντας το off-off Broadway, το Φεστιβάλ Νέων Θεατρικών Ομάδων off-off Athens στο Επί Κολωνώ είναι ένα από τα πρώτα φεστιβάλ που απέδειξε πως υπάρχει ανοιχτός χώρος και διάθεση για πειραματισμό. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: 11 χρόνια, 300 ομάδες, 2.300 καλλιτέχνες και παραπάνω από 32.000 θεατές.

Στα έντεκα αυτά χρόνια φιλοξενήθηκαν σε ένα πλουραλιστικό και αδέσμευτο Φεστιβάλ ομάδες που αναμετρήθηκαν με νέες φόρμες, προβληματισμούς και τάσεις καθιερώνοντας το off-off Athens ως σημείο αναφοράς για όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον σύγχρονο πειραματισμό και τη έκφραση. Χωρίς περιορισμούς και χωρίς αποκλεισμούς το off-off Athens λειτουργεί ως μία κυψέλη για νέα σχήματα δίνοντας τη δυνατότητα σε παραστάσεις που διακρίθηκαν να συνεχίσουν ενταγμένες στον κανονικό προγραμματισμό του θεάτρου Επί Κολωνώ.

Το Φεστιβάλ διαθέτει χώρο, τεχνική υποστήριξη και επικοινωνία για τις παραστάσεις. Κάθε χρόνο οι παραστάσεις που διακρίνονται εντάσσονται στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.  

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1)    Υποβολή πρότασης με ένα πλήρες καλλιτεχνικό σκεπτικό όταν ανακοινώνεται η έναρξη παραλαβής των προτάσεων. Κατά κανόνα η έναρξη παραλαβής αιτήσεων γίνεται τον εκάστοτε Μάρτιο.
2)
    Οι ομάδες να αποτελούνται ως επί το πλείστον από επαγγελματίες του χώρου ή σπουδαστές δραματικών σχολών. Δεκτές επίσης ερασιτεχνικές ομάδες με σχετική εμπειρία.

3)
    Ελεύθερος αριθμός ηθοποιών επί σκηνής
4)    Διάρκεια παράστασης έως 70 λεπτά.
5)
    Η προτεινόμενη παράσταση πρέπει να μην έχει παρουσιαστεί σε άλλο χώρο προ του Φεστιβάλ.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι
μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του θεάτρου 210 5138067
ή, για όσο το θέατρο παραμένει κλειστό, στο κινητό του θεάτρου 6972403533.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους συμμετέχοντες γίνεται γραπτώς στο email του θεάτρου xkolono@otenet.gr.  Πιο συγκεκριμένη και οριστικοποιημένη περιγραφή των όρων συμμετοχής και του περιεχομένου των αιτήσεων ανακοινώνεται κατά τον μήνα Φεβρουάριο.

 

 

Πληροφορίες: Επί Κολωνώ, 210 5138067

ή όσο το θέατρο παραμένει κλειστό στο κινητό του θεάτρου: 6972403533

μπορείτε να περιηγηθείτε προηγούμενες σελίδες της διοργάνωσης με ένα κλικ εδώ

 

Copyright 2005 Epikolono theatre. All rights reserved - Terms and Conditions - Designed by MOZAIK
συμμετοχή στο
design και τελική επιμέλεια από τον Γιώργο Χατζηνικολάου